Τιμολόγηση

Το MedinfoBook, είναι μία μοντέρνα εφαρμογή, η οποία διαθέτει πλήθος λειτουργιών και ισχυρών εργαλείων επεξεργασίας, για να καλύψει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Ακόμα και στη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να τηρείτε πλήρη ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο.

Αν επιθυμείτε επιπλέον δυνατότητες της εφαρμογής, μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή ανά έτος, η οποία προσφέρει αυτοματοποίηση στην άντληση των ιατρικών δεδομένων και επισκόπηση αυτών, από το θεράποντα ιατρό σας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τήρησης φακέλων για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυξημένος αποθηκευτικός χώρος.

Εφόσον διαθέτετε κωδικό προωθητικής ενέργειας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε τις premium λειτουργίες.

Η εφαρμογή θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον χαρακτηριστικά, για τα οποία θα ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Basic
Premium
Γρήγορη Επισκόπηση
Προγραμματισμός
Δεδομένα Άμεσης Ανάγκης
Σωματομετρικά
Εργαστηριακές Εξετάσεις
Αλλεργίες
Φαρμακευτικές Αγωγές
Εμβόλια
Δείκτες Υγείας
100 MB
Δραστηριότητες
Ετικέτες
Αποθήκευση
Προσθήκη Αρχείων
Διασυνδέσεις*
500 MB
Προσθήκη Ατόμων
Επισκόπηση δεδομένων από ιατρό
Διαφημίσεις
Δωρεάν
9,92€ / έτος

* Μέσω των διασυνδέσεων, έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα ιατρικά σας δεδομένα, από συμβεβλημένους παρόχους υγείας (π.χ. Νοσοκομεία, Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα κτλ).

Κατεβάστε την εφαρμογή από το αγαπημένο σας Store

Η εφαρμογή διατίθεται σε όλες τις πλατφόρμες, με δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού. Για να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή ή να αγοράσετε συνδρομή ορισμένου χρόνου, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΑρχικήΣχετικά με εμάςΤιμολόγησηGREN