Σχετικά με εμάς

COMPUTER SOLUTIONS ABEE ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και εξειδικεύεται στον χώρο της Πληροφορικής της Υγείας.  Με την πολυετή εμπειρία της, πάνω από 30 χρόνια, στον χώρο της Πληροφορικής αναπτύσσει προϊόντα, εφαρμόζοντας λύσεις και προσφέροντας υπηρεσίες, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών και συνεργατών της.

Με πελατολόγιο που αποτελείται από περισσότερα από 30 Δημόσια Νοσοκομεία και περισσότερες από 100 Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και έχοντας δημιουργήσει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Νοσοκομείου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ HOSPITAL», η  COMPUTER SOLUTIONS καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου Ινστιτούτου Υγείας.

Η COMPUTER SOLUTIONS έχοντας κατακτήσει τον χώρο της Πληροφορικής Υγείας στην Ελλάδα είναι ικανή στο να αναπτύσσει και να υποστηρίζει εκτενώς προϊόντα ΙΤ και WEB / Cloud λύσεις, με επιδέξιους χειρισμούς και μεθοδολογία,εξελιγμένη τεχνολογία, υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό σε συνδυασμό με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, στα πλαίσια μιας σθεναρής ΗL7 / SOA πλατφόρμας.

Αξιοπιστία, ευελιξία και δύναμη είναι οι αρχές που υπηρετούμε και οι λόγοι, για τους οποίους επιχειρήσεις διαλέγουν την COMPUTER SOLUTIONS προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις τους στο χώρο της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας.

Οι λύσεις που προωθεί η εταιρεία μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποτελούν κομμάτι της επαγγελματικής υποδομής κάθε επαγγελματία του χώρου της Υγείας και έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται παράλληλα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.  

Η COMPUTER SOLUTIONS είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε για την ανάπτυξη κάθε είδους λογισμικού ή και την εγκατάσταση και τη διασύνδεση ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων με στόχο τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αλλά και τη σταθερότητα και την αξιοπιστία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΑρχικήΣχετικά με εμάςGREN